20% impozit profit

Punctează pentru cultură!

Direcționează 20% din impozitul pe profit

către Asociația Punctart până pe 31 decembrie!

Ce spune legea

Legea sponsorizării există de 19 ani fără să i se fi făcut suficientă publicitate. Companiile plătitoare de impozit pe profit au posibilitatea de a direcționa fără costuri suplimentare fonduri/bunuri/servicii prin acțiuni de sponsorizare.

Codul Fiscal si Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu completările și modificările ulterioare permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații neguvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit nu poate depăși 0,5% din cifra de afaceri.

De ce să alegi Punctart

Am început din convingerea că putem dezvolta programe culturale și educaționale care să reflecte realitatea aici și acum și care să apropie tinerii de cultură. Scopul nostru este să ne folosim de noile tehnologii precum video mapping, holograme, realitate virtuală, realitate augmentată, arta digitală etc. pentru a face cultura mai accesibilă tinerilor.

Proiectele noastre

Am început cu prin proiecte destinate teatrului: My Friend în 2015 și apoi cu iHamlet, prima piesă de teatru new media pentru adolescenți și ne-am bucurat de un public de peste 3000 de tineri. Anul acesta am realizat o nouă adaptare a piesei 3Surori în parteneriat cu Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava. Și nu ne-am oprit aici. Am pus bazele Muzeului Memoriei, un loc de întâlnire al amintirilor dincolo de cărțile de istorie. În doi ani am avut peste 10.000 de beneficiari tineri care au interacționat cu proiectele noastre și am realizat două cercetări despre profilul spectatorului tânăr pentru a ne cunoaște publicul mai bine, iar acum am început să lucrăm la proiectele de anul viitor.

Investește in viitor

Proiectele noastre ne-au dat încrederea că putem merge mai departe în demersul nostru.

În 2018 vrem să:

  • Colectăm peste 300 de amintiri uitate despre viața de la începutul secolului trecut și să le prezentăm pe platforma MuzeulMemorie.ro într-o expoziție virtuală.
  • Realizăm prima expoziție multimedia din cadrul Muzeului Memoriei pe tema Marelui Război și Marii Uniri.
  • Să mergem în principalele centre universitare și să prezentăm proiectele noastre unui public de cel puțin 2000 de tineri.

Susține proiectele Punctart!

Completează Contractul de Sponsorizare, iar suma va fi scăzută automat din impozitul datorat la stat!

Dăruiește un bilet la teatru!

Cu 500 de lei oferi intrarea liberă la teatru și transportul unui grup 40 de adolescenți din mediile defavorizate!

Investește în educație!

Cu 1000 de lei dăruiești o tabletă Muzeului Memoriei care va anima fotografiile bunicilor și străbunicilor.

Susține producțiile independente!

Cu 3000 de lei ajuți la producția următoarei noastre expoziții prin achiziția unei perechi de căști VR Oculus Rift .

Descarcă Ghidul Fiscal 20% și află mai multe despre cum poți înregistra în contabilitate sponsorizarea către Asociația Punctart!