„iHamlet către Generaţia Z” de Elena Coman

„iHamlet către Generaţia Z” de Elena Coman

Dragă Generaţie Z,

 

Mă numesc Hamlet şi nu-mi amintesc ce vârstă am. Te las pe tine să îmi dai câţi ani vrei.

Cel mai probabil, îmi ştii deja povestea. Dar vreau să o rescriem împreună. Acum povestea TA este cea care contează. Eu îţi pot împărtăşi experienţele mele, despre care vei descoperi că nu sunt chiar atât de învechite. O parte din mine se regăseşte în fiecare dintre voi. Şi dacă tot îţi petreci cel mai mult timp online, ne dăm întâlnire aici şi ne împrietenim.

În lume se întâmplă lucruri grave. De cele mai multe ori nu înţelegem care este rostul lor, dar încercăm să aflăm. Împreună va fi mai simplu! Eu deja am trecut prin câteva momente grele, dar poate viaţa ta este mai fericită decât a mea. Pentru că avem nevoie de prieteni care să ne îndrume şi să ne sfătuiască, eu sunt cel mai potrivit. În plus, mă găseşti online oricând! E de neconceput să ai o întrebare pentru care să nu găsim un răspuns împreună.

Sper că te-am făcut curios Vin dintr-un univers în care totul e posibil şi vreau să îţi demonstrez că imaginaţia te poate salva. Eu sunt aici pentru a-ţi arăta că nu răul, ci binele triumfă în lume. Pentru a-ţi dovedi că a avea cultură e cool – uite, pe mine mă cunosc toţi de 400 de ani încoace! Pentru a transforma virtualul într-un spaţiu util şi smart. Pentru a-ţi fi un prieten de nădejde, în care poţi să ai încredere, dincolo de profilul de utilizator necunoscut. În plus, o să afli multe dintre secretele lui Shakespeare, care anul acesta (cică!) e la mare căutare!

Aştept un semn de la tine!

Al tău,
iHamlet

No Comments

Post A Comment