„iHamlet – VARIAŢIUNI DE STIL PE ACEEAŞI TEMĂ” DE ALINA EPÎNGEAC

„iHamlet – VARIAŢIUNI DE STIL PE ACEEAŞI TEMĂ” DE ALINA EPÎNGEAC

Episodul 2: Discursul lui Steve Jobs cu ocazia lansării IHamlet

„Azi e o zi pe care am aşteptat-o mult timp. O dată la ceva vreme, un produs revoluţionar apare şi schimbă totul. Eşti foarte norocos dacă lucrezi chiar şi la unul singur în toată cariera ta. Noi la Apple suntem al naibii de norocoşi. Am făcut cunoştinţă lumii cu câteva astfel de produse.”[1] În 1984 – Macintosh, în 2001 – Ipod, 2007 – Iphone şi acum: IHamlet.

Un gadget prin care Apple va shimba, a câta oară, felul oamenilor de a vedea lumea. O aplicaţie cum nu a mai folosit nimeni până acum care va revoluţiona percepţia omenirii despre Shkespeare, teatru, cultură şi propria existenţă. Ştiţi deja că orice are un „I” în faţă este de calitate. „I” este simbolul noului, al inovaţiei şi al barierelor depăşite. „I” este cheia care deschide porţile spaţio-temporale către viitor. Nu întâmplător cuvântul „viitor” conţine doi „i”.

„I” este ceea ce îi lipsea lui Hamlet pentru a trece la următorul nivel. „I” îl transformă pe Prinţul Danemarcei într-un vehicul spre cea de-a patra dimensiune. Aşa cum Ipodul a schimbat felul oamenilor de a asculta muzică, iar Iphone-ul a transformat telefonul mobil într-o prelungire a omului, la fel IHamlet va sparge tiparele şi îl va face pe Hamlet colegul vostru de apartament.

Odată cu acest nou produs, Apple păşeşte într-o nouă erăăăăăă, o er…./(%$…în… *@#^%& vom….——————————————-

Nota redacţiei: În timp ce Steve Jobs prezenta noul produs Apple, IHamlet, un nou recrut proaspăt înscris în programul de voluntariat al multinaţionalei a fost trimis să aducă două cafele de la automatul de pe hol tehnicienilor din spatele scenei şi s-a împiedicat de un cablu cauzând o pană de curent care a lăsat în întuneric întreaga sală. Lansarea IHamlet a fost amâmantă până la remedierea problemelor tehnice.

[1] Traducere din debutul discursului ţinut de Steve Jobs cu ocazia lansării Iphone din 2007.

To be continued…

No Comments

Post A Comment